Red Bull Racing kiemelkedő teljesítménye és Hornertől kapott elismerés a hírek középpontjában – izgalmas bejelentés várható

Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Marko kizárja a Hondához való visszatérés lehetőségét, Ocon példaképére, Schumacherre emlékezett, újév napján kiderül az Alfa Romeo új neve. Az év utolsó napjának hírei.

Az év hatodik konstruktőri világbajnok, a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner is részesült a Brit Birodalom Rendjének parancsnoka (CBE) rangjában, aki a motorsportért tett szolgálataiért kapta a kitüntetést. Ron Dennis, a korábbi McLaren-vezér pedig a jótékonyság és az ipar terén elért érdemeiért kapott elismerést. Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója szerint ha a Ford motorprojekt nem válna be az F1-ben, akkor vissza kellene térniük a Hondához. Logan Sargeant, a Williams pilótája december 31-én, az év utolsó napján született. Esteban Ocon, az Alpine versenyzője Michael Schumacherról beszélt, aki a Benetton (mostani Alpine) csapatában is versenyzett. A Red Bull csapat szakemberei még a féknyereggel is lefaragtak a súlyból, és megosztották ennek a nyitott forráskódú alkatrésznek a terveit a rivális csapatokkal.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések